Parfum Roller met Kristal en Aromatherapie olien

Rol over uw pols en wrijf ze tegen elkaar om de ingrediënten te activeren. Houd hem heel de dag bij u, verfris en herstel uw lichaam, geest en ziel door de affirmatie te herhalen terwijl u de aroma's diep inademt. Abrikoos oliën hydrateert de huid met natuurlijke antibacteriële en anti-oxidanten om de PH evenwicht in de huid te herstellen. Boordevol vitamine A, B, E, mineralen en gepotentiëerde kristallen.

Kies uit ons assortiment van 8 geuren... kan je niet beslissen? Wij hebben een u voorzien van een handige gids om te u helpen. OF? waarom bestel je niet die hele set?!


Elke fles is met hand gemengd met veel liefde en positieve intenties. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en VEGAN vriendelijk en GM Vrij.
 

 

Hoe te gebruiken

Ze worden gebruikt als hulpmiddelen om je lichaam, geest en ziel te transformeren, beschermen, herstellen en genezen.

Voor lichaam: de hele dag bij de hand houden om te gebruiken als een opbeurende verfrisser, terwijl je de huid hydrateert en een beter welzijn bevordert.
Voor voeten en hand: Gebruikt in Reflexologie om onbalans in het lichaam te herstellen waar blokkades aanwezig zijn. Rol de aromatherapieoliën op uw huid en masseer zacht in om het genezingsproces te activeren.

Simpelweg, rol over de pols, achter de oor of onder de voeten om de natuurlijke aromatherapieoliën te activeren, terwijl je de affirmatie op het deksel herhaalt en de geur diep inhaleert.

Hoe te kiezen:
Het kiezen van een Parfum is heel eenvoudig, ze zijn gemaakt zodat je kunt kiezen op;

- Kleur
- Affirmatie
- Crystal
- Geur
- Eigenschappen
- Intuïtie

We vragen je altijd om op je intuïtie te vertrouwen en nooit het eerste gevoel te negeren dat je krijgt als je er een uitkiest. Je zult merken dat je simpelweg om een ​​onbekende reden wordt aangetrokken om het ene flesje over het andere te halen! Ga altijd met je eerste gevoel, vertrouw erop dat het altijd goed is. Veel plezier bij het kiezen!

Waar te vinden:
Massagetherapeuten
Healers / Mediums / Reiki
Therapeuten / Praktijken / Meditatie-Yoga Studio's
Winkels / Online
Schoonheidspecialisten / Wellness
Spas / Beauty / Cosmetica

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »