Organic Face Serum Zephorium Soul Tonic

Onze gezichtsserums zitten boordevol vitamines, waarbij elke fles speciaal is samengesteld voor verschillende huidtypes, van ontstoken en acne tot gevoelig zijn voor droog en gerimpeld. Deze oliën verjongen de huid door intense hydratatie op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. Voor het verzachten, voeden en regenereren, worden deze intense oliën gebruikt na het reinigen en voor het hydrateren, om ervoor te zorgen dat de huid een voedingsstimulans krijgt.

Hand gemengd in dezelfde prachtige flessen met aromatherapie, gepotentiëerde kristallen en affirmaties om je te inspireren..

Hoe te gebruiken

Ze worden gebruikt als hulpmiddelen om je lichaam geest en ziel te transformeren, beschermen, herstellen en genezen.
Voor gezicht: gebruik het in uw dagelijkse schoonheidsroutine, na het reinigen en vóór het bevochtigen om ervoor te zorgen dat de huid een voedingsstimulans krijgt voor een prachtig uitziende huid.

Masseer de Face Serum Oil zachtjes in de huid en herhaal de affirmatie op de achterkant van de fles.

Hoe te kiezen:
Het kiezen van een face serum is heel eenvoudig, ze zijn gemaakt zodat je kunt kiezen op;

- Kleur
- Affirmatie
- Crystal
- Geur
- Eigenschappen
- Intuïtie

We vragen je altijd om op je intuïtie te vertrouwen en nooit het eerste gevoel te negeren dat je krijgt als je er een uitkiest. Je zult merken dat je simpelweg om een ​​onbekende reden wordt aangetrokken om het ene flesje over het andere te halen! Ga altijd met je eerste gevoel, vertrouw erop dat het altijd goed is. Veel plezier bij het kiezen!

Waar te vinden:
Massagetherapeuten
Healers / Mediums / Reiki
Therapeuten / Praktijken / Meditatie-Yoga Studio's
Winkels / Online
Schoonheidspecialisten / Wellness
Spas / Beauty / Cosmetica

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »