Essential Oil BlendsOnze etherische oliemelanges zijn volledig natuurlijk en organisch en zullen elk huis of elke werkruimte prachtig parfumeren, terwijl ze de kristallen hun werk doen. Gebruik ofwel om uw eigen massageolie te maken of met een oliebrander. Deze oliën werken geweldig voor meditatie, helpen om een diepere spirituele verbinding te bereiken en de chakra's opnieuw in balans te brengen. 

Gemaakt met onze originele geuren, kristallen en positieve affirmaties, denken we dat deze essentiële oliemengsels de perfecte aanvulling zijn op onze collectie

Elke fles is met hand gemengd met veel liefde en positieve intenties. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en VEGAN vriendelijk en GM Vrij.

 

Hoe te gebruiken

Ze worden gebruikt als hulpmiddelen om je lichaam, geest en ziel te transformeren, beschermen, herstellen en genezen. Gebruik zowel om uw eigen massage-mixen te maken of met een diffruser.
Verdun altijd aromatherapieoliën met een dragerolie van 1-3 druppels in 10 ml olie. Of gebruik een paar druppels in een diffuser. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, de borst voeding geeft of allergisch bent voor een van de ingrediënten.

Hoe te kiezen:
Het kiezen van een essential oil blend is heel eenvoudig, ze zijn gemaakt zodat je kunt kiezen op;

- Kleur
- Affirmatie
- Crystal
- Geur
- Eigenschappen
- Intuïtie

We vragen je altijd om op je intuïtie te vertrouwen en nooit het eerste gevoel te negeren dat je krijgt als je er een uitkiest. Je zult merken dat je simpelweg om een ​​onbekende reden wordt aangetrokken om het ene flesje over het andere te halen! Ga altijd met je eerste gevoel, vertrouw erop dat het altijd goed is. Veel plezier bij het kiezen!

Waar te vinden:
Massagetherapeuten
Healers / Mediums / Reiki
Therapeuten / Praktijken / Meditatie-Yoga Studio's
Winkels / Online
Schoonheidspecialisten / Wellness
Spas / Beauty / Cosmetica

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »