Luxe Bodylotion met Kristal en Aromatherapie oliën van Zephorium Soul TonicLuxe Shea boter, Olive Fruit, Aloë blad, vlas en kokosolie,  helpen de huid kalmeren en het vervangt de vetzuren. Boordevol vitaminen A, E, natuurlijke polyfenolen en fytonutriënten voor een zijde zachte huid. Geniet van de hoge kwaliteit kristallen energie en natuurlijke aromatherapie oliën terwijl u in verbinding gaat met uw hogere zelf. 
Neem tijd om je lichaam te verwennen. Masseer de lotion rustig in op uw huid, terwijl u de affirmatie herhaalt. Alle onze Body Lotions komen in mooie glazen flessen.

Elke fles is met hand gemengd met veel liefde en positieve intenties. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en VEGAN vriendelijk en GM Vrij.

Hoe te gebruiken

Ze worden gebruikt als hulpmiddelen om je lichaam, geest en ziel te transformeren, beschermen, herstellen en genezen.
Voor het lichaam: wordt gebruikt als een verzorgende lichaamsbevochtiger om de huid te kalmeren en verzorgen terwijl je jou chakra's balanceert.

Wrijf zachtjes de gewenste hoeveelheid bodylotion op de huid, creëer een therapeutische en balancerende behandeling voor het hele lichaam, verhoog je energie terwijl je de affirmatie aan de achterkant van de fles herhaalt.

Hoe te kiezen:
Het kiezen van een bodylotion is heel eenvoudig, ze zijn gemaakt zodat je kunt kiezen op;

- Kleur
- Affirmatie
- Crystal
- Geur
- Eigenschappen
- Intuïtie

We vragen je altijd om op je intuïtie te vertrouwen en nooit het eerste gevoel te negeren dat je krijgt als je er een uitkiest. Je zult merken dat je simpelweg om een ​​onbekende reden wordt aangetrokken om het ene flesje over het andere te halen! Ga altijd met je eerste gevoel, vertrouw erop dat het altijd goed is. Veel plezier bij het kiezen!

Waar te vinden:
Massagetherapeuten
Healers / Mediums / Reiki
Therapeuten / Praktijken / Meditatie-Yoga Studio's
Winkels / Online
Schoonheidspecialisten / Wellness
Spas / Beauty / Cosmetica

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »