Body and Massage Oils Zephorium Soul Tonic

Een krachtige combinatie van pure aromatherapieoliën en gepotentieerde kristallen dragen bij aan de vibrationele mix van deze natuurlijke lichaams- en massageoliën, die helpen om de chakra's weer in evenwicht te brengen. Kies uit onze 8 kenmerkende geuren, te beginnen met de Basis Chakra en zijn aromatische mix van ylang-ylang en patchouli, helemaal tot aan de kruinchakra met zijn kalmerende combinatie van lavendel en geranium. Natuurlijke aromatherapie oliën worden gemengd tot een voedende basis van zoete amandel, vitamine E, druivenpitolie en zonnebloemolie. Geladen met vitamines, linolzuur en Omega 6 worden ze gemakkelijk opgenomen. 

Hoge gehalten aan natuurlijke lecithine zorgen voor een rustgevende basis om te gebruiken als een moisturizer, massage, haar- of badolie. Deze oliën kunnen ook worden gebruikt als een reiniger of make-up remover, omdat ze extreem zacht zijn. Herhaal de positieve affirmaties op de achterkant van elke fles voor een glorieuze, zachte huid.

Zephorium lichaamsoliën worden ook gebruikt in therapiekamers en spa's als professionele massageoliën. Veel van onze therapeuten gebruiken de oliën om een prachtige Chakra-massage te creëren, waardoor de cliënt zijn of haar massage-ervaring kan personaliseren of ontspan en geniet in het comfort van uw eigen huis, waardoor deze oliën uw huid zijdezacht, heerlijk geurend en uw geest, lichaam en ziel laten verheffen.Elke fles is met hand gemengd met veel liefde en positieve intenties. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en VEGAN vriendelijk en GM Vrij.

Hoe te gebruiken

Ze worden gebruikt als hulpmiddelen om je lichaam, geest en ziel te transformeren, beschermen, herstellen en genezen.
Voor het lichaam: Gebruik als een massageolie of voedende lichaamsbevochtiger om de geest te helpen ontspannen en het lichaam te genezen.
Voor Bad: Gebruik als helende bad olie om de Life Force-energieën van het lichaam te herstellen en om de geest levend en gezond te houden terwijl het de huid hydrateert.
Voor gezicht: Gebruik om het gezicht te hydrateren en te reinigen voor een zachte, glinsterende huid. (moisturizer) 
Voor haar: gebruik om gespleten punten te behandelen en het haar te hydrateren.

Masseer de lichaamsolie voorzichtig in je huid of haar, herhaal de bevestiging op de achterkant van de fles.

Hoe te kiezen:
Het kiezen van een body oil is heel eenvoudig, ze zijn gemaakt zodat je kunt kiezen op;

- Kleur
- Affirmatie
- Crystal
- Geur
- Eigenschappen
- Intuïtie

We vragen je altijd om op je intuïtie te vertrouwen en nooit het eerste gevoel te negeren dat je krijgt als je er een uitkiest. Je zult merken dat je simpelweg om een ​​onbekende reden wordt aangetrokken om het ene flesje over het andere te halen! Ga altijd met je eerste gevoel, vertrouw erop dat het altijd goed is. Veel plezier bij het kiezen!

Waar te vinden:
Massagetherapeuten
Healers / Mediums / Reiki
Therapeuten / Praktijken / Meditatie-Yoga Studio's
Winkels / Online
Schoonheidspecialisten / Wellness
Spas / Beauty / Cosmetica

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »