Auraspray met Kristal en Aromatherapie oliën van Zephorium Soul TonicDeze verlichtende Aura Sprays zijn ontworpen om de chakra's te reinigen en ze in evenwicht te brengen door middel van een krachtige combinatie van hoge kwaliteit aromatherapie oliën, gepotentiëerde Kristal, positieve affirmaties en kleur. Ze werken perfect voor yoga, meditaties en therapeuten en voor iedereen op zoek naar een eenvoudige verlichting gedurende de dag.
Op de achterkant van elke fles staat een affirmatie dat hardop of van binnen kan worden herhaald tijdens het gebruik deze kalmerende sprays. Houd ze in uw handtas, huis of werkruimte voor een instant Kristal verlichting en herinnering te houden aan gedachten die vrolijk en positief zijn.


Elke fles is met hand gemengd met veel liefde en positieve intenties. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en VEGAN vriendelijk en GM Vrij.

 

Hoe te gebruiken

Ze worden gebruikt als hulpmiddelen om je lichaam, geest en ziel te transformeren, beschermen, herstellen en genezen.
Voor Aura Cleansing & Chakra Balancing: goed schudden. Spuit rond je aura of omgeving en inhaleer diep de aroma- en vibratie-energie voor een onmiddellijke kristalstimulering en een herinnering om die gedachten optimistisch en positief te houden! Herhaal de affirmatie op de achterkant van de fles zo vaak als je wilt.

Hoe te kiezen:
Het kiezen van een Aura-spray is heel eenvoudig, ze zijn gemaakt zodat je kunt kiezen op;
- Kleur
- Affirmatie
- Crystal
- Geur
- Eigenschappen
- Intuïtie

We vragen je altijd om op je intuïtie te vertrouwen en nooit het eerste gevoel te negeren dat je krijgt als je er een uitkiest. Je zult merken dat je simpelweg om een ​​onbekende reden wordt aangetrokken om het ene flesje over het andere te halen! Ga altijd met je eerste gevoel, vertrouw erop dat het altijd goed is. Veel plezier bij het kiezen!

Waar te vinden:
Massagetherapeuten
Healers / Mediums / Reiki
Therapeuten / Praktijken / Meditatie-Yoga Studio's
Winkels / Online
Schoonheidspecialisten / Wellness
Spas / Beauty / Cosmetica

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »