Aromatherapy Affirmation CandlesOnze aromatherapie-kristal affirmatie kaarsen, gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit pure kokosnoot wax en 100% natuurlijke aromatherapieoliën en kristallen, voor het ultieme luxe genot. Deze extra speciale kaarsen, gepresenteerd in onze kenmerkende gekleurde glazen potten en luxe dozen, zijn geladen met natuurlijke aromatherapie oliën en kristallen die goddelijke geuren creëren om uw huis of werkruimte te vullen.

Elke kaars is vrij van paraffine, soja, chemicaliën en giftige aroma's. Kokosnoot wax is de zuiverste basis voor kaarsen. Het is extreem zuiver om ervoor te zorgen dat u alleen de natuurlijke aromatherapie-oliën inademt die tussen 10-18% van de kaars zijn. Elke kaars heeft homeopathische kristalenergie toegediend in de oliën voor een complete geest, lichaam en ziel ervaring. De luxe verpakking en inspirerende affirmaties zorgen ervoor dat dit het ultieme geschenk is, voor uzelf of voor familie en vrienden. De kaarsen gaan lang mee omdat het alleen nodig is om 20-30 minuten te branden om het mooie aroma vrij te maken. Geschatte brandtijd 30 uur.

Deze kaarsen worden met de hand gegoten met veel liefde en positieve intentie

  

Hoe te gebruiken

De kaarsen gaan lang mee omdat het alleen nodig is om 20-30 minuten te branden om het mooie aroma vrij te maken. Geschatte brandtijd 30 uur.

Hoe te kiezen:
Het kiezen van een kaars is heel eenvoudig, ze zijn gemaakt zodat je kunt kiezen op;

- Kleur
- Affirmatie
- Crystal
- Geur
- Eigenschappen
- Intuïtie

We vragen je altijd om op je intuïtie te vertrouwen en nooit het eerste gevoel te negeren dat je krijgt als je er een uitkiest. Je zult merken dat je simpelweg om een ​​onbekende reden wordt aangetrokken om het ene flesje over het andere te halen! Ga altijd met je eerste gevoel, vertrouw erop dat het altijd goed is. Veel plezier bij het kiezen!

Waar te vinden:
Massagetherapeuten
Healers / Mediums / Reiki
Therapeuten / Praktijken / Meditatie-Yoga Studio's
Winkels / Online
Schoonheidspecialisten / Wellness
Spas / Beauty / Cosmetica

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »