Producten van Zephorium Soul Tonic

 


Zephorium heeft een luxe assortiment van natuurlijke huidverzorging en lifestyle producten op basis van de law of attraction. Elk flesje bezit een krachtige combinatie van natuurlijke, organische en biologische ingrediënten, pure aromatherapieën, homeopathische kristallen en Affirmaties die de chakra's vertegenwoordigen. Alle Zephorium tonics zijn met de hand gemengd in Engeland en gepresenteerd in prachtig gekleurde glazen flessen.

Bij Exgemz geloven wij dat onze gedachten de realiteit creëert! Door positieve affirmaties te gebruiken kunnen we onze focus verleggen en controle over ons leven krijgen. Onze unieke award winnende aromatherapie huidverzorging en home fragrance collecties, gebaseerd op energie attractie en positief denken, al onze producten bevatten alleen de mooiste natuurlijke en biologische ingrediënten.

De prachtige kleuren van de glazen flessen zijn gekoppeld aan het lichaam (chakra) energiesysteem wat in verband staat tussen ons mentale, emotionele en fysieke welzijn. Hoogwaardige oliën, aromatherapie, krachtige affirmaties en homeopathische kristallen voegen een  hoge vibratie toe aan de mix, deze culmineert in een prachtige mix van schoonheid en positiviteit.

Kokosnoot wax kaarsen, uplifting aura sprays, massage/body oliën, voedende organische gezicht serums, biologische etherische olie mengsels, luxe body lotions en natuurlijke parfum rollers formuleren mooie natuurlijke producten voor de geest, lichaam en de ziel. Wij streven naar het ontwikkelen van duurzame relaties met onze klanten. Onze producten zijn geschikt voor een brede categorie waaronder massagetherapeuten, yoga studio's, meditatie, schoonheidssalons, fitness, kwaliteit winkels voor gezondheid en welzijn, aromatherapie winkels, spirituele workshops, praktijken, kuuroorden, hotels en chiropractoren. Wilt u in bulk inkopen voor uw bedrijf? Contacteer ons!

Onze missie is om de gezondheid en welzijn van de mensen om ons heen te verbeteren en het bewustzijn te verhogen. Met alle synthetische producten tegenwoordig is Zephorium een verademing in de verzorgingssector. Al onze producten zijn ethisch en natuurlijk verantwoord. Een subtiele alternatief voor het herstellen en genezen van het lichaam, geest en ziel terwijl u uzelf verwent. Wij houden er van om te werken met praktijken en mensen die gepassioneerd zijn over onze ethische en natuurlijke producten. Onze reeks van Zephorium kunnen op hun eigen, of samen met andere wellness- en holistische diensten en producten worden verkocht.

Ons aanbod van unieke lichaam, huidverzorgingsproducten en tonic collecties zijn speciaal ontworpen om een gezond natuurlijk alternatief te bieden. Wij streven naar een wereld waar natuurlijke producten de voorkeur hebben voor een gezonder, bewuster en gelukkiger levensstijl!


Elke fles is met de hand gemengd met veel liefde en positieve intenties. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en VEGAN vriendelijk en GM Vrij. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »