Wat zijn Kristallen/Edelstenen

Wat zijn kristallen/edelstenen:


Kristallen/Edelstenen staan bekend voor hun genezende en magische kwaliteiten die resoneren met bepaalde delen van ons lichaam en onze chakra's. We benutten de energieën van kristallen in onze homeopathische mengsels, die de frequentie van het kristal in de olie op natuurlijke en veilige manier absorbeert. Al onze producten worden vertegenwoordigd door 8 verschillende kristallen, Robijn, Carneool, Citrien, Rozenkwarts, Smaragd, Aquamarijn, Lapis Lazuli en Amethist.

Kristallen worden al een lange tijd als hulpmiddel gebruikt om de energie niveau van het lichaam in evenwicht te brengen. Wij gebruiken specifieke kristallen die betrekking hebben op elke chakra. Kristallen/Edelstenen worden eeuwenlang gebruikt voor hun schoonheid, genezing en magische kwaliteiten. Elk type van kristal heeft een unieke structuur, gevormd door de aarde diep in de gesmolten kern,tot het oppervlakte van de aarde voor onze vreugde.

 

Hoe gebruiken we kristallen:

We weten door middel van de kwantumfysica dat het universum een krachtige, trillende, bewegende dynamiek is dat zich vermomd als stil en rustig. In de kern van elke molecuul in ons lichaam, planeet en het universum is in constante beweging. Door de eeuwen heen door vallen en opstaan hebben vele culturen geleerd welke kristal resoneert met welk deel van het lichaam en chakra.

Edelstenen worden al sinds mensenheugenis  gebruikt als geneesmiddel, als talisman, geluksbrenger, beschermer enz. Ook in deze tijd staan edelstenen zeer in de belangstelling, deels vanwege hun schoonheid en deels vanwege de positieve effecten die zij kunnen hebben op onze gezondheid en welbevinden. Sinds enkele jaren wordt er in de homeopathie ook steeds meer gewerkt met homeopathische gepotentiëerde middelen die bereid zijn uit edelstenen. Deze ontwikkeling is in gang gezet door Peter Tumminello in Australië en Madeline Evans met een groep homeopaten in Engeland.

Homeopathisch gepotentiëerde middelen gemaakt van edelstenen werken sterker en sneller dan het dragen van een edelsteen of het nemen van edelsteenessence of kristalthee. Iedere edelsteen heeft een eigen specifieke werking die per edelsteen verschillend is, dit hangt samen met ons chakrastelsel en de affiniteit die per edelsteen verschillend is met onze chakra’s. Zij werken o.a. op onze aura, onze verschillende ijlere lichamen, de verbinding daartussen en de verbinding met ons fysieke lichaam. Ook werken zij op onze verbinding met de aarde, ze zijn aardend en tegelijkertijd verbinden ze ons met het universum, het kosmische bewustzijn. Het is vanwege deze werking dat deze homeopathische edelsteenmiddelen heel goed werken o.a. bij hooggevoelige mensen, kinderen en dieren.

Iedere edelsteensoort heeft een specifieke samenstelling van mineralen en stralingsfrequentie, die o.a. de kleur bepalen, maar ook de werking op ons. Immers ons lichaam is ook samengesteld uit diverse mineralen en stralingsfrequenties. Daarnaast is de vorm van de kristalstructuur van wezenlijk belang op de werking en hoe deze bij ons aansluit. Homeopathische middelen van edelstenen kunnen diepe transformatieprocessen bij ons in gang zetten naast de behandeling van fysieke, mentaal-emotionele klachten en diepe levensvragen.

Potentiëren is een herhaaldelijk verdunnen van de uitgangsstof met alcohol of water en krachtig schudden, vroeger werd dit met de hand gemaakt maar tegenwoordig worden hier machines voor gebruikt. In ons geval wordt het uitgangstof (edelstenen) gepotentieerd en opgelost in de olie van toepassing van het product. We benutten deze energie in onze homeopathische mengsels die de resonantie van het kristal in de olie in een natuurlijke en veilige manier samenbrengt.  Een zachte, subtiele manier tot harmonisatie van lichaam, geest en ziel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »