Kunt u niet kiezen? Wij helpen U

Er zijn verschillende manieren om te kiezen welk Zephorium-product voor u geschikt is, elke fles heeft een krachtige affirmatie, aromatherapie-mengsel, gepotentiëerde kristal en specifieke kleuren om de chakra's te complimenteren. Als je het meest geïnteresseerd bent in een bepaalde kleur, wil je wellicht op kleur beslissen of je kunt keuze maken door welke aspecten van je leven je wilt veranderen door onze affirmaties en door je eigen positieve gedachten te creëren. Om je de grootste keuze en flexibiliteit te bieden, worden al onze producten beide afzonderlijk verkocht, zodat je ze kunt mixen en matchen zoals jij dat wilt, en in sets als je van allemaal houdt! Hoe je ook kiest, elk product is gemaakt met grote liefde en positieve intentie en we wensen jou veel vreugde en vrede terwijl je hen toestaat om jou te begeleiden.

Ons aanbod van unieke huidverzorgingsproducten, gebaseerd op energie attractie en positief denken, bevatten alleen natuurlijke, vegan vriendelijke, homeophatische, organische, biologische ingrediënten. Kokosnoot wax kaarsen, Aura Sprays, gezicht Serums, Body Lotions, natuurlijke parfum, etherische olie mengsels en Massage en lichaam oliën formuleren Zephoriums collectie van mooie, natuurlijke lichaam producten voor lichaam, geest en ziel. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig gemengd met behulp van alleen de hoogste kwaliteit pure natuurlijke aromatherapie oliën afkomstig uit ethische bedrijven van over de hele wereld. Alle onze tonics komen in 8 kleuren die in lijn staan met het chakra-systeem en bevatten de zuivere aromatherapie, samen met homeopathische kristal energie en positieve affirmaties.

 

Er zijn 8 heerlijke specifieke geuren om uit te kiezen

We beginnen met de diepe rode basis chakra hiervoor gebruiken we intense Ylang Ylang olie voor aarding en kracht. Voor de sacraal chakra gebruiken we citrus. De zonnevlecht representeert de verfrissende geur van grapefruit en limoen, Je lichaam schreeuwt van vreugde bij deze aroma's. Als we onze weg naar de roze en groene hart chakra's verplaatsen, worden de geuren sterker met een diep rozen geur en intense geur van jasmijn. De neroli olie wordt gebruikt voor de keel chakra, dit helpt ons om onze waarheid te spreken. Als we naar de hogere chakra's verhuizen gebruiken we de spirituele geur van wierook voor de derde oog chakra en ten slotte kalmerende lavendel voor de kruinchakra. Bij Zephorium geloven wij dat onze gedachten de realiteit creëert! Door positieve affirmaties te gebruiken kunnen we onze focus verleggen en controle over ons leven krijgen. Op de achterkant van ieder flesje staat een krachtige Affirmatie. Wanneer u deze fantastische producten gebruikt, herhaal de affirmatie zo vaak u dat nodig vind. Leun achterover, geniet van de sensaties en laat uw positiviteit manifesteren in de wereld. Onze unieke award winnende aromatherapie huidverzorging en home fragrance collecties, gebaseerd op energie attractie en positief denken, bevatten alleen de mooiste natuurlijke en biologische ingrediënten.

De prachtig gekleurde glazen flessen zijn verbonden aan het lichaam (chakra) energiesysteem waardoor het verband tussen mentale, emotionele en fysieke welzijn herkent. Hoogwaardige oliën, aromatherapie, krachtige affirmaties en homeophatische kristallen creëren een frequentie mix die gefocust is op positiviteit.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een gids voor u die u helpt bij de juiste keuze te maken. Er zijn vele manieren om te kiezen welk product van Zephorium geschikt is voor u, Elke fles heeft een affirmatie, aromatherapie mix, kristallen/edelstenen en specifieke kleuren als aanvulling op de chakra's. U kunt uw keuze maken door een specifieke kleur of door bepaalde aspecten in uw leven die u wilt veranderen door middel van onze affirmaties. Ontdek ze hieronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »