Ethiek van Zephorium Soul Tonic

Onze Ethiek:
Zij Zephorium werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan onze ethische beginselen:

1. natuurlijke ingrediënten
Wij testen niet op dieren.
We gebruiken alleen natuurlijke en ethische producten in onze flessen.
We doen geen toevoegingen aan onze producten.
Wij gebruiken alleen glazen flessen - kunststof lekt in producten
Wij zijn van mening dat de natuur weet wat het beste is voor ons lichaam.

2. 10% aan goede doelen
Wij doneren 10% van onze winst aan goede doelen. Wij geloven in het supporten van het lokale en kleine projecten op een manier die echt een verschil maken. Er zijn veel mensen die heel veel kleine dingen doen die bijdragen aan een betere wereld, en dit zijn de mensen die wij willen helpen. Soms is het zo eenvoudig als het betalen voor een nieuwe rolstoel, vaak ook als er iets groters nodig is. Hoe dan ook wij geloven dat liefde bij ons zelf begint, vervolgens stralen we onze liefde lokaal, op zoek na elkaar, en vervolgens breiden we onze liefde uit tot de wereld. 

3. recycle
Al onze producten zijn 100% recyclebaar. Gelieve de flessen te gebruiken, ze zien er prachtig uit op de vensterbank of als kleine vazen. Wanneer u klaar bent met het product, hergebruik het met iets anders of als decoratie. U kunt ze ook weggooien in de glazenafval container. De aluminium doppen kunnen ook worden gerecycled.

Elke fles is met hand gemengd met veel liefde en positieve intenties. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en VEGAN vriendelijk en GM Vrij. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »