Informatie over Aromatherapie/Etherische oliën

Aromatherapie is de kunst van het mengen van de etherische oliën voor ons psychologische en fysieke welzijn de lichaam, geest en ziel. Sinds de oudheid, worden er over de hele wereld aromatherapie olie  gebruikt in verschillende manieren voor genezing en ter versterking van onze emotionele welzijn.Geur heeft een belangrijke rol in de collectieve ontwikkeling op aarde. Zephorium oliën zijn volledig natuurlijk, het brengt ons in verbinding met de aarde. In een wereld vol met synthetische aroma's is het een genot om te worden herinnerd wat 'echte' bloemen ruiken! We gebruiken 100% natuurlijke oliën in onze producten en het bewijsmateriaal is de intens en pure geur die je krijgt bij het openen van een van onze flessen. Wat een geweldig cadeau uit de natuur!
We koesteren deze oude floras, waarvan sommige nu zeer zeldzaam en moeilijk te oogsten zijn. Bijvoorbeeld 1.000 pond van jasmijn bloemen, die worden gepickt middernacht, als de geur op zijn sterkst is, opbrengst 0,2% aromatische moleculen... dat is niet veel!

Geuren worden gebruikt voor het activeren van de chakra's en helpen het lichaam in evenwicht te brengen. Geuren zijn een belangrijke bron van gebeurtenissen en emoties in ons leven en kunnen worden gebruikt om te kalmeren en een overactieve lichaam te ontspannen en de vermoeide geest weg blazen! Al onze geuren zijn hand gemengd en van de hoogste kwaliteit.

We beginnen met de diepe rode basis chakra hiervoor gebruiken we intense Ylang Ylang olie voor aarding en kracht. Voor de sacraal chakra gebruiken we citrus. De zonnevlecht representeert de verfrissende geur van grapefruit en limoen, Je lichaam schreeuwt van vreugde bij deze aroma's. Als we onze weg naar de roze en groene hart chakra's verplaatsen, worden de geuren sterker met een diep rozen geur en intense geur van jasmijn. De neroli olie wordt gebruikt voor de keel chakra, dit helpt ons om onze waarheid te spreken. Als we naar de hogere chakra's verhuizen gebruiken we de spirituele geur van wierook voor de derde oog chakra en ten slotte kalmerende lavendel voor de kruinchakra.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »