Affirmaties op chakra's
Affirmaties


Al onze tonics zijn beladen met een krachtige combinatie van natuurlijke ingrediënten, aromatherapie, essentiële oliën, homeopathische kristallen en krachtige affirmaties voor elke chakra op al onze unieke flessen. 

Affirmaties zijn het werk van positief denken en zelf empowerement , het zijn positieve bewuste affirmaties die helpen onze mindset te veranderen. Met affirmaties, maakt u een bewuste keuze om uw leven te veranderen en blikt u vooruit op een pad van verandering. 

 

Zephoriums positieve affirmaties staan op de achterkant van elke fles om oude vastgeroeste overtuigingen over onze levens en de wereld te breken en patronen te doorbreken die niet in ons dienst staan. Als we vragen stellen bij onze gedachten en onze oude patronen beginnen uit te dagen, Herprogrammeren wij een nieuwe overtuiging in ons leven. Het kost wat moeite in eerste instantie om te veranderen van een geloof van, bijvoorbeeld, "Ik ben niet goed genoeg" in "Ik ben een sterke en krachtige Schepper," (basis chakra) maar met inspanning wordt het al snel een nieuwe overtuiging. Wij geloven dat onze gedachten de realiteit creëren, en het is belangrijk om 'licht te schijnen' op onze  negatieve overtuigingen en deze om te zetten in positieve overtuigingen. Positiviteit is ook de sleutel tot uw schoonheid-regime.

Positieve affirmaties moeten worden herhaald in gedachten of hardop zo vaak mogelijk.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »