Ruby Crystal Face Serum 30ml (Anti-inflammatory)

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Basis Chakra – Krachtig & Aardend
Ylang Ylang Olie, St John's Wort & Robijn

AFFIRMATION: “I am a strong and powerful creator. I am safe and loved.”

Onze anti-inflametoire gezichtsserum heeft een krachtige combinatie van Sint-Janskruid, Ylang Ylang-olie en gepotentiëerde Robijn, ontworpen voor Kracht, Aarding en het helpen in evenwicht brengen van de basischakra.

Geladen met vitamines, verjongt deze olie de huid door intense hydratatie op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. De ontstekingsremmende eigenschappen van Sint-Janskruid helpen de geïrriteerde huid te kalmeren. Exotisch en sensueel zoals Ylang Ylang die ons lichaam en onze zielen helpen versterken en kalmeren. Robijnen worden al lang gebruikt om vitaliteit en passie voor het leven terug te brengen. De basischakra is de aardende kracht die ons in staat stelt verbinding te maken met de energieën van de aarde. Gelegen aan de basis van de wervelkolom, deze chakra is de Wortel van ons hele chakra-systeem.

Gebruik:
Gebruik na het reinigen en vóór het bevochtigen, om ervoor te zorgen dat de huid een voedingsboost krijgt. 'S Morgens en' s avonds aanbrengen. Reinig het gezicht, plaats 1-2 druppels olie op de vingertoppen en masseer de olie voorzichtig in de huid en let daarbij op de probleemgebieden. Laat de vitamines gedurende 5 minuten absorberen. Breng bovenop een moisturizer aan om de natuurlijke huidherstellende eigenschappen van de oliën te verzegelen.

Niet gebruiken als u zwanger bent of gevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Hypericum Perforatum* (St John’s Wort) infused in Helianthus Annus (Sunflower oil*). Prunus Armeniaca* (Apricot Kernel*). Carthamus Tinctorius (Thistle Oil). Cannabis Sativa Tocopherol* (Hemp Oil*). Potentised Ruby Crystal D200 in Cananga Odorata (Ylang Ylang Oil). Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Ruby Crystal D 1000 Piper Nigrum (Black Pepper Oil), D400 in Pogostemon Cablin (Patchouli Oil).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »