Ruby Crystal Essential Oil Blend

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Basis Chakra – Krachtig & Aardend
Robijn
Ylang Ylang Olie

AFFIRMATION: “I am a strong and powerful creator. I am safe and loved.”

Essentiële Ylang Ylang olie-blend met Black Pepper, Rosewood, Patchouli samen met Robijn is volledig natuurlijk en organisch en zal elk huis prachtig parfumeren. Bevat een krachtige combinatie van Ylang Ylang en Robijn, ontworpen voor versterking en aarding en om het Basis Chakra weer in evenwicht te brengen.

Aromatherapie:
Exotische en sensuele Ylang Ylang versterkt het aarden en kalmeert ons lichaam en ziel.

Crystal:
Robijn wordt gebruikt om vitaliteit en passie voor het leven terug te brengen

Chakra:
Basis *wortel*
chakra is de aardende kracht die ons toelaat om in verbinding te komen met de energieën van de aarde en het welzijn van de mens. Gelegen aan de wortel van de wervelkolom, is deze chakra het fundament van onze hele chakra-systeem

Gebruik:
Gebruik zowel om uw eigen massage-mixen te maken of met een oliebrander.
Verdun altijd aromatherapieoliën met een dragerolie van 1-3 druppels in 10 ml olie. Of gebruik een paar druppels water in de oliebrander, laat deze niet onbeheerd achter. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, de borst voeding geeft of allergisch bent voor een van de ingrediënten.

Ingrediënten: 
Helianthus Annus* (Sunflower Oil), Potentised Ruby Crystal in Cananga Odorata (Ylang Ylang oil). Potentised Ruby Crystal in Piper Nigrum (Black Pepper Oil). Potentised Ruby Crystal in Pogostemon Cablin (PatchouliOil). Naturally occurring possible allergens:Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Farnesol, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol, Isoeugenol.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »