Rose Quartz Crystal Natural Perfume Rollette 10ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Hartchakra/Liefde en overgave
Rozenkwarts
Rozen olie 

Affirmation: "Love flows towards me from every direction. I relax into peace."

Onze natuurlijke parfum roller bevat een krachtige combinatie van Rozen Olie en gepotentiëerde Rozenkwarts kristallen, voor liefde en overgave, Zij brengt de Hart Chakra in evenwicht.

Het natuurlijke geconcentreerde aromatherapie van Rozenolie, Gerookte Rozen en Palmarosa. Abrikoos oliën hydrateert de huid met natuurlijke antibacteriële en anti-oxidanten om de PH evenwicht in de huid te herstellen. Boordevol vitamine A, B, E, mineralen en gepotentiëerde Rozenkwarts kristallen.

Rol over uw pols en wrijf ze tegen elkaar om de ingrediënten te activeren. Houd hem heel de dag bij u, verfris en herstel uw lichaam, geest en ziel door de affirmatie te herhalen terwijl u de aroma's diep inademt.

Aromatherapie:
Rozen olie helpt bij het het openen van de hartchakra naar liefde voor je zelf en anderen. Haar verzorgende geur helpt bij het verlichten van verdriet en droefheid, bij het loslaten van het verleden en omhelsd liefde.

Kristal:
Van Rozenkwarts wordt gezegd dat het hart weer in evenwicht brengt en ons helpt bij het vinden van vrede en vreugde. Het is een gepassioneerde steen die een hernieuwde enthousiasme voor liefde opwekt.

Chakra:
Om de Hart chakra te balanceren moet je jou hart centra openen om te vertrouwen dat de liefde overal om ons heen is en stroomt naar ons te allen tijde, ongeacht wat we zien met onze fysieke ogen in de wereld.

Alle natuurlijke parfums komen in mooie 10ml gekleurde glazen flessen met een roller top.

Ingredients:
Natural Ingredients: Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Potentised Rose Quartz D200 D400 in Rosa Centifolia (Rose Absolute Oil). Potentised Rose Quartz D1000 in Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange Oil). Naturally occurring possible allergens: Geranoil, Citronellol, citral, Limonene, Eugenol, Farnesol, Linalool.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, als u borstvoeding geeft of als u gevoelig bent voor 1 van de ingrediënten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »