Rose Quartz Crystal Face Serum 30ml (Skin Repair)

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Hartchakra/Liefde & Overgave
Huidreparatie met rozenbottelolie en rozenolie & Rozenkwarts

Affirmation: "Love flows towards me from every direction. I relax into peace."

Onze huidreparatie-gezicht serum heeft een krachtige combinatie van rozenbottel en rozenolie, samen met gepotentiëerde rozenkwarts, die ons helpen te leren lief hebben en in overgave leven, terwijl we het  Hartchakra opnieuw in evenwicht te brengen.

Geladen met vitamines, verjongt deze olie de huid door intense hydratatie op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. Rozenbottelolie is DE olie voor huidherstel en helpt de beschadigde, beschadigde of geïrriteerde huid te genezen en glad te strijken. Gecombineerd met Abrikoos en Hennepolie, om huidherstel te verbeteren. Rozenolie is de ultieme 'hartopening' olie, het is voedzaam en zachtaardig, vaak aangeduid als 'De Koningin van de Oliën'. Van rozenkristal wordt gezegd dat het de hartenergie opnieuw in balans brengt en passie voor het leven terugbrengt

Gebruik:
Gebruik na het reinigen en vóór het bevochtigen, om ervoor te zorgen dat de huid een voedingsboost krijgt. 'S Morgens en' s avonds aanbrengen. Reinig het gezicht, plaats 1-2 druppels olie op de vingertoppen en masseer de olie voorzichtig in de huid en let daarbij op de probleemgebieden. Laat de vitamines gedurende 5 minuten absorberen. Breng bovenop een moisturizer aan om de natuurlijke huidherstellende eigenschappen van de oliën te verzegelen.

Niet gebruiken als u zwanger bent of gevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Rosa Canina* (Rosehip Oil*). Prunus Armeniaca* (Apricot Kernel*). Carthamus Tinctorius (Thistle Oil). Cannabis Sativa Tocopherol* (Hemp Oil*). Potentised Rose Quartz D200 in Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Rose Quartz D400 in Rosa Centifolia (Rose Absolute Oil). Rose Quartz D1000 in Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange Oil).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »