Rose Quartz Crystal Essential Oil Blend

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Hartchakra/Liefde & Overgave
Rozenkwarts
Rozen olie

Affirmation: "Love flows towards me from every direction. I relax into peace."

Onze nieuwe etherische-oliemelange met Palmarosa en Rosewood samen met Rozenkwarts is volledig natuurlijk en organisch en zal elk huis prachtig parfumeren. Het bevat een krachtige combinatie van pure rozenolie en Rozenkwarts, voor liefde en overgave, en helpt de Hartchakra opnieuw in balans te brengen.

Kristal:
Van Rozenkwarts wordt gezegd dat het hart weer in evenwicht brengt en ons helpt bij het vinden van vrede en vreugde. Het is een gepassioneerde steen die een hernieuwde enthousiasme voor liefde opwekt.

Chakra:
Om de Hart chakra te balanceren moet je jou hart centra openen om te vertrouwen dat de liefde overal om ons heen is en stroomt naar ons te allen tijde, ongeacht wat we zien met onze fysieke ogen in de wereld.

Gebruik:
Gebruik zowel om uw eigen massage-mixen te maken of met een oliebrander.
Verdun altijd aromatherapieoliën met een dragerolie van 1-3 druppels in 10 ml olie. Of gebruik een paar druppels water in de oliebrander, laat deze niet onbeheerd achter. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, de borst voeding geeft of allergisch bent voor een van de ingrediënten.


Ingredienten:
Helianthus Annus* (Sunflower Oil), Potentised Rose Quartz in Rosa Centifolia (Rose Absolute Oill). Potentised Rose Quartz in Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange Oil). Naturally occurring possible allergens: Geranoil, Citronellol, Citral, Limonene, Eugenol, Farnesol, Linalool. *Organic 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »