Rose Quartz Crystal Body Oil 100ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Hartchakra/Liefde & Overgave
 Rozenkwarts
Rozen, Palmarosa olie

Affirmation: "Love flows towards me from every direction. I relax into peace."

Een krachtige combinatie van pure rozenolie en gepotentieerde Rozenkwarts, voor liefde en overgave, en helpt bij het in balans brengen van de Hartchakra. 

Natuurlijke aromatherapie oliën van Rose en Sweet Orange worden gemengd tot een voedende basis van zoete amandel, vitamine E, druivenpitolie en zonnebloemolie. Geladen met vitaminen, linolzuur en Omega 6 wordt het gemakkelijk opgenomen in de skiin. Hoge gehalten aan natuurlijke lecithine zorgen voor een rustgevende basis om te gebruiken als een moisturizer, massage, haar- of badolie. Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als reinigingsmiddel en make-up verwijderaar.

Kristal:
Van Rozenkwarts wordt gezegd dat het hart weer in evenwicht brengt en ons helpt bij het vinden van vrede en vreugde. Het is een gepassioneerde steen die een hernieuwde enthousiasme voor liefde opwekt.

Chakra:
Om de Hart chakra in evenwicht te brengen moet je jou hart centra openen om te vertrouwen dat de liefde overal om ons heen is en stroomt naar ons te allen tijde, ongeacht wat we zien met onze fysieke ogen in de wereld.

Gebruik:
Masseer zacht in op je haar of huid en herhaal de Affirmatie.
Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als moisturizer, massage, haar- of badolie reinigingsmiddel en make-up verwijderaar. 

Waarschuwing: 
Gebruik niet als u zwanger bent of gevoelig voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil). Vitis Vinefera (Grapeseed Oil). Helianthus Annus (Sunflower Oil). Potentised Rose Quartz D1000 in Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Rose Quartz Crystal D200 in Rosa Centifolia (Rose Absolute Oil). Potentised Rose Quartz D400 in Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange Oil). Naturally occurring Limonene, Linalool, Citral, Eugenol. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »