Rose Quartz Crystal Aura Spray 50ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Hartchakra/Liefde en overgave
Rozenkwarts

Rozen olie met Palmarosa en Rosewood.

Affirmation: "Love flows towards me from every direction. I relax into peace."

Een hoogwaardige mengeling van pure Rozen, Palmarosa en Rosewood oliën, samen met gepotentiëerde Rose Quartz Crystal culmineert deze liefde en overgave aura spray om te helpen het Hartchakra in evenwicht te brengen.

Houd in uw handtas, huis of werkruimte voor een onmiddellijke verlichting en de herinnering te houden die vrolijk en positief zijn!

Aromatherapie:
Rozen olie helpt bij het het openen van de hartchakra naar liefde voor je zelf en anderen. Haar verzorgende geur helpt bij het verlichten van verdriet en droefheid, bij het loslaten van het verleden en omhelsd liefde.


Kristal:
Van Rozenkwarts wordt gezegd dat het hart weer in evenwicht brengt en ons helpt bij het vinden van vrede en vreugde. Het is een gepassioneerde steen die een hernieuwde enthousiasme voor liefde opwekt.

Chakra:
Om de Hart chakra te balanceren moet je jou hart centra openen om te vertrouwen dat de liefde overal om ons heen is en stroomt naar ons te allen tijde, ongeacht wat we zien met onze fysieke ogen in de wereld.

Goed schudden. Spray zachtjes rond uw aura of omgeving, herhaal de affirmatie. Spuit niet op gepolijste oppervlakken.

Ingredients:
Spring water. Alcohol as preservative. Potentised Rose Quartz in Rosa Centifolia (Rose Absolute Oill). Potentised Rose Quartz in Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange Oil).

Elke spray komt in een 50ml glazen fles.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »