De missie van Exgemz


Bij Exgemz distribueren en produceren we natuurlijke, ethische, veganistische en GM-vrije producten die het lichaam, geest, en ziel ondersteunen. We zijn verheugd dat we de mogelijkheid hebben gekregen om Zephorium Soul Tonics hier in Nederland te distribueren.

Wij streven naar het ontwikkelen van duurzame zakelijke relaties met onze dealers, retailers en therapeuten. Onze producten zijn geschikt voor een breed klantenbestand, waaronder massagetherapeuten, yoga/meditatie studio's, schoonheidssalons, reform huizen, kwaliteitswinkels voor gezondheid en welzijn, cadeau winkels, aromatherapie-winkels, spa's, hotels, reflexologen en homeopathisch/holistische doeleinden.

Onze missie is om de gezondheid en het bewustzijn te verbeteren en te verhogen van al diegenen wiens zielen wij raken. Al onze producten zijn ethisch, natuurlijk en zachtaardig en bieden zelfverwezenlijkende hulpmiddelen om lichaam, geest en ziel te beschermen, te transformeren, te herstellen en te genezen. We werken graag samen met ondernemers die gepassioneerd zijn over ethische en natuurlijke producten. Ons assortiment van Zephorium kan op zichzelf worden verkocht, of naast andere wellness- en holistische diensten en producten.

Ons unieke assortiment van lifestyle en verzorgingsproducten zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn te herstellen, terwijl ze u helpen uw dromen te verwezenlijken om een ​​gelukkiger, gezonder leven te leiden. Ons assortiment omvat;  Aura-sprays, Chakra-oliën, natuurlijke parfumrollers en biologische etherische oliemelanges zijn slechts enkele van de alternatieve en holistische therapieën die beschikbaar zijn. Natuurlijke huidverzorging, gezichtsserums, lichaams- en massageoliën en bodylotions komen ook voor in het Zephorium assortiment. Voor meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit kunnen alle producten van Exgemz-Zephorium afzonderlijk worden verkocht, zodat winkeliers en therapeuten items kunnen mixen en matchen. Sets en pakketten zijn ook beschikbaar.

Bij Exgemz geloven wij dat onze gedachten de realiteit creëert! Door positieve affirmaties te gebruiken kunnen we onze focus verleggen en controle over ons leven krijgen. Onze unieke award winnende aromatherapie huidverzorging en home fragrance collecties, gebaseerd op energie attractie en positief denken, al onze producten bevatten alleen de puurste natuurlijke en biologische ingrediënten. De prachtige kleuren van de glazen flessen zijn gekoppeld aan het lichaam (chakra) energiesysteem wat in verband staat tussen ons mentale, emotionele en fysieke welzijn. Hoogwaardige oliën, aromatherapie, krachtige affirmaties en homeopathische kristallen voegen een  hoge vibratie toe aan de mix, deze culmineert in een prachtige mix van schoonheid en positiviteit.Elke fles is met de hand gemengd met veel liefde en positieve intenties. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en VEGAN vriendelijk en GM Vrij.
 Met alle synthetische producten tegenwoordig is Zephorium een verademing in de verzorgingssector. Al onze producten zijn ethisch en natuurlijk verantwoord. Een subtiele alternatief voor het herstellen en genezen van het lichaam, geest en ziel terwijl u uzelf verwent. Zephorium komt overeen met de ethiek, doelstellingen en waarden van Exgemz en hun toewijding om holistische, natuurlijke en alternatieve therapieën te bieden, is bewonderenswaardig.`Wij streven naar een wereld waar natuurlijke producten de voorkeur hebben voor een gezonder, bewuster en gelukkiger levensstijl!

Voor leveranciers in de sectoren welzijn, gezondheid, schoonheid, aromatherapie en bewustzijn, die meer willen weten over de groothandelsdistributie van de Exgemz-Zephorium nodigen wij u uit om vandaag nog contact op te nemen met Exgemz.

[email protected]
www.facebook.com/exgemz
www.instagram.com/exgemz_
0646726249

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »