Lapis Lazuli Crystal Natural Perfume Rollette 10ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Voorhoofd Chakra/Helderheid & Visie
Lapis Lazuli

Wierook olie
Affirmation: "I see the truth. My future is calm. My past is healed and released."

Onze natuurlijke parfum roller bevat een krachtige combinatie van Wierrook olie en gepotentiëerde Lapis Lazuli kristallen, ontworpen voor Duidelijkheid en Visie. Het brengt de Voorhoofd Chakra in evenwicht.

Het natuurlijke geconcentreerde aromatherapie van Neroli, Lavendel, Pettigrain, Wierrook, Zwarte peper en abrikoos oliën hydrateert de huid met natuurlijke antibacteriële en anti-oxidanten om de PH evenwicht in de huid te herstellen. Boordevol vitamine A, B, E, mineralen en gepotentiëerde Aquamarijn kristallen.

Rol over uw pols en wrijf ze tegen elkaar om de ingrediënten te activeren. Houd hem heel de dag bij u, verfris en herstel uw lichaam, geest en ziel door de affirmatie te herhalen terwijl u de aroma's diep inademt.

Aromatherapie:
Eeuwenlang wordt wierook als hulpmiddel gebruikt bij het bereiken van diepe spirituele verbinding door middel van meditatie en gebed. Er wordt gezegd dat het helpt verlichten van angst en stress, terwijl het negatieve associaties uit het verleden breekt.

Kristal:
Lapis Lazuli wordt al eeuwenlang gebruikt voor bescherming, bij het oplossen van interne conflicten en helderheid van gedachte te geven. Het is de steen van communicatie vriendschap en verbinding.

Chakra:
Gelegen in het centrum van het voorhoofd, is de Voorhoofd Chakra, ook wel genoemd het hemelse oog, derde oog het centrum van de waarneming. Als de Voorhoofd Chakra in evenwicht is 'zien' en 'begrijpen'  we pas wat we zien.

Alle natuurlijke parfums komen in mooie 10ml gekleurde glazen flessen met een roller top.

Ingredients:
Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Potentised Lapiz Lazuli Crystal D200 D400 in Boswelia Carterii (Frankincense Oil). Potentised Lapiz lazuli Crystal D1000 in Pogostemon Cablin (Patchouli Oil).. Naturally occurring possible allergens: Linalool, Limonene, Geranoil, Citronellol, citral.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, als u borstvoeding geeft of als u gevoelig bent voor 1 van de ingrediënten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »