Lapis Lazuli Crystal Essential Oil Blend

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Voorhoofd Chakra/Helderheid & Visie 
Lapis Lazuli

Wierook olie

Affirmation: "I see the truth. My future is calm. My past is healed and released."

Etherische olie blend met Patchouli en Wierookolie samen met Lapis Lazuli is volledig natuurlijk en organisch en zal elk huis prachtig parfumeren. Bevat een krachtige combinatie van wierookolie en Lapis Lazuli, waarvan wordt gezegd dat het helpt bij onze helderheid en visie, terwijl het de Brow Chakra weer in balans brengt.

Aromatherapie:
Eeuwenlang wordt wierook als hulpmiddel gebruikt bij het bereiken van diepe spirituele verbinding door middel van meditatie en gebed. Er wordt gezegd dat het helpt verlichten van angst en stress, terwijl het negatieve associaties uit het verleden breekt.

Kristal:
Lapis Lazuli wordt al eeuwenlang gebruikt voor bescherming, bij het oplossen van interne conflicten en helderheid van gedachte te geven. Het is de steen van communicatie vriendschap en verbinding.

Chakra:
Gelegen in het centrum van het voorhoofd, is de Voorhoofd Chakra, ook wel genoemd het hemelse oog, derde oog het centrum van de waarneming. Als de Voorhoofd Chakra in evenwicht is 'zien' en 'begrijpen'  we pas wat we zien.

Gebruik:
Gebruik zowel om uw eigen massage-mixen te maken of met een oliebrander.
Verdun altijd aromatherapieoliën met een dragerolie van 1-3 druppels in 10 ml olie. Of gebruik een paar druppels water in de oliebrander, laat deze niet onbeheerd achter. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, de borst voeding geeft of allergisch bent voor een van de ingrediënten.


Ingrediënten:
Helianthus Annus* (Sunflower Oil), Potentised Lapiz Lazuli Crystal in Boswelia Carterii (Frankincense Oil). Potentised Lapiz Lazuli Crystal in Pogostemon Cablin (Patchouli Oil). Naturally occurring possible allergens: Linalool, Limonene, coumarin, Geranoil, Citronellol, Citral, Eugenol, Farnesol. *Organic

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »