Lapis Lazuli Crystal Body Oil 100ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Voorhoofd Chakra/Helderheid & Visie 
Lapis Lazuli

Wierook, Patchoull olie

Affirmation: "I see the truth. My future is calm. My past is healed and released."

Een krachtige combinatie van wierookolie en gepotentiëerd Lapis Lazuli, waarvan wordt gezegd dat het helpt bij onze helderheid en visie, terwijl het de Voorhoofd Chakra weer in balans brengt.

Natuurlijke aromatherapie oliën van wierook en patchoeli worden gemengd tot een voedende basis van zoete amandel, vitamine E, druivenpitolie en zonnebloemolie. Geladen met vitaminen, linolzuur en Omega 6 wordt het gemakkelijk door de huid opgenomen. Hoge gehalten aan natuurlijke lecithine zorgen voor een rustgevende basis om te gebruiken als een moisturizer, massage, haar- of badolie. Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als reinigingsmiddel en make-up verwijderaar.

Aromatherapie:
Eeuwenlang wordt wierook als hulpmiddel gebruikt bij het bereiken van diepe spirituele verbinding door middel van meditatie en gebed. Er wordt gezegd dat het helpt verlichten van angst en stress, terwijl het negatieve associaties uit het verleden breekt.

Kristal:
Lapis Lazuli wordt al eeuwenlang gebruikt voor bescherming, bij het oplossen van interne conflicten en helderheid van gedachte te geven. Het is de steen van communicatie vriendschap en verbinding.

Chakra:
Gelegen in het centrum van het voorhoofd, is de Voorhoofd Chakra, ook wel genoemd het hemelse oog, derde oog het centrum van de waarneming. Als de Voorhoofd Chakra in evenwicht is 'zien' en 'begrijpen'  we pas wat we zien.

Gebruik:
Masseer zacht in op je haar of huid en herhaal de Affirmatie.
Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als moisturizer, massage, haar- of badolie reinigingsmiddel en make-up verwijderaar. 

Waarschuwing: 
Gebruik niet als u zwanger bent of gevoelig voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil). Vitis Vinefera (Grapeseed Oil). Helianthus Annus (Sunflower Oil). Potentised Lapiz Lazuli Crystal D1000 in Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Lapiz Lazuli Crystal D200 in Boswelia Carterii (Frankincense Oil). Potentised Lapiz Lazuli Crystal D400 in Pogostemon Cablin (Patchouli Oil).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »