Lapis Lazuli Crystal Aura Spray 50ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Voorhoofd Chakra/Helderheid & Visie
Lapis Lazuli
Wierook olie en Patchouli olie
Affirmation: "I see the truth. My future is calm. My past is healed and released."


Een hoogwaardige mix van wierook en Patchouli olie, samen met gepotentiëerde Lapis Lazuli Crystal culmineert deze duidelijkheid en visie aura spray om te helpen de voorhoofd Chakra in evenwicht te brengen.

Houd in uw handtas, huis of werkruimte voor een onmiddellijke verlichting en de herinnering te houden aan gedachten die vrolijk en positief zijn!

Aromatherapie:
Eeuwenlang wordt wierook als hulpmiddel gebruikt bij het bereiken van diep spirituele verbinding door middel van meditatie en gebed. Er wordt gezegd dat het helpt verlichten van angst en stress, terwijl het negatieve associaties uit het verleden breekt.

Kristal:
Lapis Lazuli wordt al eeuwenlang gebruikt voor bescherming, bij het oplossen van interne conflicten en helderheid van gedachte te geven. Het is de steen van communicatie vriendschap en verbinding.

Chakra:
Gelegen in het centrum van het voorhoofd, is de Voorhoofd Chakra, ook wel genoemd het hemelse oog, derde oog het centrum van de waarneming. Als de Voorhoofd Chakra in evenwicht is 'zien' en 'begrijpen'  we pas wat we zien.

Goed schudden. Spray zachtjes rond uw aura of omgeving, herhaal de affirmatie. Spuit niet op gepolijste oppervlakken.

Ingredients:
Spring water. Alcohol as preservative. Potentised Lapiz Lazuli Crystal in Boswelia Carterii (Frankincense Oil). Potentised Lapiz Lazuli Crystal in Pogostemon Cablin (Patchouli Oil).

Elke spray komt in een 50ml glazen fles.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »