Emerald Crystal Natural Perfume Rollette 10ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Hartchakra/Evenwicht en bescherming
Smaragd
Jasmijn olie

Affirmation: "I am in perfect balance, giving and receiving love in equal measure."

Onze natuurlijke parfum roller bevat een krachtige combinatie van Jasmijn olie en gepotentiëerde Smaragd kristallen, voor Balans en Protectie, Hij brengt de Hart Chakra in evenwicht.

Het natuurlijke geconcentreerde aromatherapie van Jasmijn en Abrikoos oliën hydrateert de huid met natuurlijke antibacteriële en anti-oxidanten om de PH evenwicht in de huid te herstellen. Boordevol vitamine A, B, E, mineralen en gepotentiëerde Smaragd kristallen.

Rol over uw pols en wrijf ze tegen elkaar om de ingrediënten te activeren. Houd hem heel de dag bij u, verfris en herstel uw lichaam, geest en ziel door de affirmatie te herhalen terwijl u de aroma's diep inademt.

Aromatherapie:
Jasmijn is een bedwelmende, krachtige olie, die in de natuur op zijn meest potente 's nachts is. Het heeft een verheffende en inspirerende geur, en wordt vaak gebruikt voor afrodisiacum eigenschappen.

Kristal:
Van Smaragd kristallen wordt gezegd dat deze de Hartchakra opent en onvoorwaardelijke liefde laat stromen in ons leven. Het staat bekend als de "steen van de succesvolle liefde" helpt brengen van stabiliteit in de relatie, vriendschap en loyaliteit.

Chakra:
Het groene aspect van de Hartchakra wordt gezegd dat het de mannelijke energie representeert. het geeft de mogelijkheid om zowel te geven en te ontvangen van liefde.

Alle natuurlijke parfums komen in mooie 10ml gekleurde glazen flessen met een roller top.

Ingredients:
Natural Ingredients: Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Potentised Emerald Crystal D200 D400 D1000 in Jasminum Officinale (Jasmin Oil). Naturally occurring possible allergens: Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Farnesol, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol, isoeugenol, Benzyl alcohol, Eugenol, Geraniol, Farnesol, Linalool, Benzyl benzoate.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, als u borstvoeding geeft of als u gevoelig bent voor 1 van de ingrediënten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »