Emerald Crystal Face Serum 30ml (Nourishing)

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Hart Chakra/Evenwicht & Bescherming
Verzorgende Avocado-olie, Jasmine Olie & Smaragd

Affirmation: "I am in perfect balance, giving and receiving love in equal measure."

Onze voedende gezichtsserum heeft een krachtige combinatie van Avocado- en Jasmijnolie, samen met gepotentiëerd Smaragd, waarvan wordt gezegd dat het evenwicht en bescherming geeft en helpt bij het opnieuw in balans brengen van de Hartchakra.

Geladen met vitamines, verjongt deze olie de huid door intense hydratatie op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. Rijkelijk bevochtigende Avocado-olie helpt het collageen te vergroten. Bekend om ouderdomsvlekken te verminderen, is het een ideale olie voor een rijpe of gedehydrateerde huid. De verleidelijke en bedwelmende geur van jasmijnolie is zeer voedzaam en wordt vaak gebruikt als afrodisiacum! Smaragd helpt het hart open te stellen voor onvoorwaardelijke liefde en zou bijdragen aan het opbouwen van stabiele relaties en loyaliteit

Gebruik:
Gebruik na het reinigen en vóór het bevochtigen, om ervoor te zorgen dat de huid een voedingsboost krijgt. 'S Morgens en' s avonds aanbrengen. Reinig het gezicht, plaats 1-2 druppels olie op de vingertoppen en masseer de olie voorzichtig in de huid en let daarbij op de probleemgebieden. Laat de vitamines gedurende 5 minuten absorberen. Breng bovenop een moisturizer aan om de natuurlijke huidherstellende eigenschappen van de oliën te verzegelen.

Niet gebruiken als u zwanger bent of gevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Prunus Americana* (Avocado Oil*). Prunus Armeniaca* (Apricot Kernel*). Carthamus Tinctorius (Thistle Oil). Vitis Vinefera* (Grapeseed Oil*). Helianthus Annus* (Sunflower Oil*). Potentised Emerald Crystal D 200 and D400 in Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Emerald Crystal D1000 in Jasminum Officinale (Jasmin Oil).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »