Emerald Crystal Essential Oil Blend

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Hart Chakra/Evenwicht & Bescherming
Smaragd

Jasmine Olie

Affirmation: "I am in perfect balance, giving and receiving love in equal measure."

Onze eherische oliemix van jasmijn en smaragd is volledig natuurlijk en organisch en zal elk huis prachtig parfumeren. Bevat een krachtige combinatie van jasmijnolie en Smaragd die evenwicht brengt en beschermt, terwijl we helpen om de Hartchakra opnieuw in evenwicht te brengen.

Aromatherapie:
Jasmine is een bedwelmende en krachtige olie, die in de natuur op zijn meest potente 's nachts is. Het heeft een verheffend en inspirerend geur, en wordt vaak gebruikt voor afrodisiacum eigenschappen.

Kristal:
Van Smaragd kristallen wordt gezegd dat deze de Hartchakra opent en onvoorwaardelijke liefde laat stromen in ons leven. Het staat bekend als de "steen van de succesvolle liefde" helpt brengen van stabiliteit in de relatie, vriendschap en loyaliteit.

Chakra:
Het groene aspect van de Hartchakra wordt gezegd dat het de mannelijke energie representeert. het geeft de mogelijkheid om zowel te geven en te ontvangen van liefde.

Gebruik:
Gebruik zowel om uw eigen massage-mixen te maken of met een oliebrander.
Verdun altijd aromatherapieoliën met een dragerolie van 1-3 druppels in 10 ml olie. Of gebruik een paar druppels water in de oliebrander, laat deze niet onbeheerd achter. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, de borst voeding geeft of allergisch bent voor een van de ingrediënten.

Ingrediënten:
Helianthus Annus* (Sunflower Oil), Potentised Emerald Crystal in Jasminum Officinale (Jasmin Oil). Naturally occurring possible allergens: Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Farnesol, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol, isoeugenol, *Organic

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »