Emerald Crystal Body Oil 100ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Hart Chakra/Evenwicht & Bescherming 
Smaragd

Jasmine Olie

Affirmation: "I am in perfect balance, giving and receiving love in equal measure."

Een krachtige combinatie van jasmijnolie en gepotentiëerde Smaragd, waarvan gezegd wordt ons in evenwicht te brengen en te beschermen, terwijl we helpen om de Hartchakra opnieuw in balans brengen.

Natuurlijke aromatherapieolie van jasmijn wordt gemengd tot een voedende basis van zoete amandel, vitamine E, druivenpitolie en zonnebloemolie. Geladen met vitaminen, linolzuur en Omega 6 wordt het gemakkelijk opgenomen. Hoge gehalten aan natuurlijke lecithine zorgen voor een rustgevende basis om te gebruiken als een moisturizer, massage, haar- of badolie. Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als reinigingsmiddel en make-up verwijderaar.

Aromatherapie:
Jasmine is een bedwelmende en krachtige olie, die in de natuur op zijn meest potente 's nachts is. Het heeft een verheffend en inspirerend geur, en wordt vaak gebruikt voor afrodisiacum eigenschappen.

Kristal:
Van Smaragd kristallen wordt gezegd dat deze de Hartchakra opent en onvoorwaardelijke liefde laat stromen in ons leven. Het staat bekend als de "steen van de succesvolle liefde" helpt brengen van stabiliteit in de relatie, vriendschap en loyaliteit.

Chakra:
Het groene aspect van de Hartchakra wordt gezegd dat het de mannelijke energie representeert. het geeft de mogelijkheid om zowel te geven en te ontvangen van liefde.

Gebruik:
Masseer zacht in op je haar of huid en herhaal de Affirmatie.
Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als moisturizer, massage, haar- of badolie reinigingsmiddel en make-up verwijderaar. 

Waarschuwing: 
Gebruik niet als u zwanger bent of gevoelig voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil). Vitis Vinefera (Grapeseed Oil). Helianthus Annus (Sunflower Oil). Potentised Emerald Crystal D400 D1000 in Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Emerald Crystal D200 in Jasminum Officinale (Jasmine Oil).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »