Emerald Crystal Aura Spray 50ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Hartchakra/Evenwicht en bescherming
Smaragd

Jasmijn olie

Affirmation: "I am in perfect balance, giving and receiving love in equal measure."

Een hoogwaardige mix van Jasmijn olie, samen met gepotentiëerde Emerald Crystal culmineert deze evenwicht en beschermings aura spray om te helpen de Hartchakra in evenwicht te brengen

Houd in uw handtas, huis of werkruimte voor een onmiddellijke verlichting en de herinnering te houden van gedachten die vrolijk en positief zijn!

Aromatherapie:
Jasmijn is een bedwelmende, krachtige olie, die in de natuur op zijn meest potente 's nachts is. Het heeft een verheffend en inspirerend geur, en wordt vaak gebruikt voor afrodisiacum eigenschappen.

Kristal:
Van Smaragd kristallen wordt gezegd dat deze de Hartchakra opent en onvoorwaardelijke liefde laat stromen in ons leven. Het staat bekend als de "steen van de succesvolle liefde" helpt brengen van stabiliteit in de relatie, vriendschap en loyaliteit.

Chakra:
Het groene aspect van de Hartchakra wordt gezegd dat het de mannelijke energie representeert. het geeft de mogelijkheid om zowel te geven en te ontvangen van liefde.

Goed schudden. Spray Zachtjes rond uw aura of omgeving, herhaal de affirmatie. Spuit niet op gepolijste oppervlakken.

Ingredients:
Spring water. Alcohol as preservative. Potentised Emerald Crystal in Jasminum Officinale (Jasmin Oil). Elke spray komt in een 50ml glazen fles.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »