Citrine Crystal Natural Perfume Rollette 10ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Zonnevlecht Chakra/Vreugde en overvloed
Citrien
Grapefruit olie

Affirmation: "I am abundant in everything I ask for. I receive with gratitude."

Onze natuurlijke parfum roller bevat een krachtige combinatie van Grapefruit olie en gepotentiëerde Citrien kristallen, perfecte formule voor vreugde en overvloed, Zij brengt de Solar Plexus Chakra in evenwicht.

Het natuurlijke geconcentreerde aromatherapie van Sweet Orange, Grapefruit oil, wierook en Palmarosa. Abrikoos oliën hydrateert de huid met natuurlijke antibacteriële en anti-oxidanten om de PH evenwicht in de huid te herstellen. Boordevol vitamine A, B, E, mineralen en gepotentiëerde Citrien kristallen.

Rol over uw pols en wrijf ze tegen elkaar om de ingrediënten te activeren. Houd hem heel de dag bij u, verfris en herstel uw lichaam, geest en ziel door de affirmatie te herhalen terwijl u de aroma's diep inademt.

Aromatherapie:
Grapefruit olie heeft een verfrissende en verheffende invloed op ons lichaam. Het helpt bij depressieve gedachten en moedigt optimisme voor het leven aan.

Kristal:
Citrien wordt gebruikt om de chakra's te reinigen en het brengt enthousiasme en creativiteit terug in het leven. Het is de kristal voor overvloed bij het aantrekken van de welvaart op alle niveaus van ons wezen.

Chakra:
De Zonnevlecht Chakra, gelegen tussen de onderkant van de ribbenkast en de navel, begeleidt u door het leven door het creëren van een sterk gevoel van eigenwaarde. Het vermogen om verandering te brengen in je leven en in de wereld komt voort uit deze Chakra.

Alle natuurlijke parfums komen in mooie 10ml gekleurde glazen flessen met een roller top.

Ingredients:
Natural Ingredients: Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Potentised Citrine Crystal D200 in Citrus Paradisi (Grapefruit Oil). Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Citrine Crystal D 400 in Citrus Limonum (Lemon Oil). Potentised Citrine Crystal D1000 in Citrus Medica (Lime Oil). Naturally occurring possible allergens: Limonene, Linalool, citral, Farnesol, Geranoil.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, als u borstvoeding geeft of als u gevoelig bent voor 1 van de ingrediënten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »