Citrine Crystal Face Serum 30ml (Dry/damaged skin)

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Zonnevlecht Chakra/Vreugde & Overvloed
voor droog & beschadigde huid met Calendula olie, grapefruitolie en Citrien

Affirmation: "I am abundant in everything I ask for. I receive with gratitude."

Onze serum voor droge en beschadigde huid heeft een krachtige combinatie van Calendula en Grapefruit olie met gepotentiëerde Citien, ontworpen om vreugde en overvloed te bevorderen, en helpt bij het in balans brengen van de Zonnevlecht Chakra.

Geladen met vitamines, verjongt deze olie de huid door intense hydratatie op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. De kalmerende en helende eigenschappen van Calendula en hennepolie worden al lang gebruikt voor het opzwelgen van een droge en beschadigde huid. Gecombineerd met verfrissende Grapefruit-olie helpt het ons op te vrolijken. Citrien is HET kristal voor overvloed in alle gebieden van ons leven. De Solar Pluexus, die zich tussen de bodem van de ribbenkast en de navel bevindt en die je door het leven zou leiden, door een sterk zelfgevoel te creëren en gezonde keuzes te maken. Het vermogen om verandering in je leven en in de wereld te brengen, wordt in deze Chakra geboren.

Gebruik:
Gebruik na het reinigen en vóór het bevochtigen, om ervoor te zorgen dat de huid een voedingsboost krijgt. 'S Morgens en' s avonds aanbrengen. Reinig het gezicht, plaats 1-2 druppels olie op de vingertoppen en masseer de olie voorzichtig in de huid en let daarbij op de probleemgebieden. Laat de vitamines gedurende 5 minuten absorberen. Breng bovenop een moisturizer aan om de natuurlijke huidherstellende eigenschappen van de oliën te verzegelen.

Niet gebruiken als u zwanger bent of gevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Prunus Armeniaca* (Apricot Kernel*). Calendula Officinalis (marigold flowers) infused in Helianthus Annus (Sunflower Oil). CarthamusTinctorius (Thistle Oil). Cannabis Sativa Tocopherol* (Hemp Oil*). Potentised Citrine Crystal D200 in Citrus Paradisi (Grapefruit Oil). Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Citrine Crystal D 400 in Citrus Limonum (Lemon Oil). Potentised Citrine Crystal D1000 in Citrus Medica (Lime Oil).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »