Citrine Crystal Essential Oil Blend

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Zonnevlecht Chakra/Vreugde & Overvloed
Citrien

Grapefruit olie

Affirmation: "I am abundant in everything I ask for. I receive with gratitude."

Etherische olie van Grapefruit met citroen en limoen samen met Citrien is volledig natuurlijk en organisch en zal elk huis prachtig parfumeren. Bevat een krachtige combinatie van Grapefruit-olie en Citrien , om vreugde en overvloed te brengen, en helpt bij het in balans brengen van de Zonnevlecht Chakra.

Aromatherapie:
Grapefruit olie heeft een verfrissende en verheffende invloed op ons lichaam. Het helpt bij depressieve gedachten en moedigt optimisme voor het leven aan.

Kristal:
Citrien wordt gebruikt om de chakra's te reinigen en het brengt enthousiasme en creativiteit terug in het leven. Het is de kristal voor overvloed bij het aantrekken van de welvaart op alle niveaus van ons wezen.

Chakra:
De Zonnevlecht Chakra, gelegen tussen de onderkant van de ribbenkast en de navel, begeleidt u door het leven door het creëren van een sterk gevoel van eigenwaarde. Het vermogen om verandering te brengen in je leven en in de wereld komt voort uit deze Chakra.

Gebruik:
Gebruik zowel om uw eigen massage-mixen te maken of met een oliebrander.
Verdun altijd aromatherapieoliën met een dragerolie van 1-3 druppels in 10 ml olie. Of gebruik een paar druppels water in de oliebrander, laat deze niet onbeheerd achter. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, de borst voeding geeft of allergisch bent voor een van de ingrediënten.

Ingrediënten:
Helianthus Annus* (Sunflower Oil), Potentised Citrine Crystal in Citrus Paradisi (Grapefruit Oil). Potentised Citrine Crystal in Citrus Limonum (Lemon Oil). Potentised Citrine Crystal in Citrus Medica (Lime Oil). Naturally occurring possible allergens: Limonene, Linalool, Citral, Farnesol, Geranoil. *Organic

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »