Citrine Crystal Body Oil 100ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Zonnevlecht Chakra/Vreugde & Overvloed
Citrien

Grapefruit olie, Citroen, Limoen

Affirmation: "I am abundant in everything I ask for. I receive with gratitude."

Een krachtige combinatie van Grapefruit-olie en gepotentiëerde Citrien , waarvan gezegd wordt vreugde en overvloed te brengen, terwijl het helpt om de Zonnevlecht Chakra in evenwicht te brengen. 

Natuurlijke aromatherapieoliën van grapefruit, citroen en limoen worden gemengd tot een voedende basis van zoete amandel, vitamine E, druivenpitolie en zonnebloemolie. Geladen met vitaminen, linolzuur en Omega 6 wordt het gemakkelijk door de huid opgenomen. Hoge gehalten aan natuurlijke lecithine zorgen voor een rustgevende basis om te gebruiken als een moisturizer, massage, haar- of badolie. Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als reinigingsmiddel en make-up verwijderaar.

Kristal:
Citrien wordt gebruikt om de chakra's te reinigen en het brengt enthousiasme en creativiteit terug in het leven. Het is de kristal voor overvloed bij het aantrekken van de welvaart op alle niveaus van ons wezen.

Chakra:
De Zonnevlecht Chakra, gelegen tussen de onderkant van de ribbenkast en de navel, begeleidt u door het leven door het creëren van een sterk gevoel van eigenwaarde. Het vermogen om verandering te brengen in je leven en in de wereld komt voort uit deze Chakra.

Gebruik:
Masseer zacht in op je haar of huid en herhaal de Affirmatie.
Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als moisturizer, massage, haar- of badolie reinigingsmiddel en make-up verwijderaar. 

Waarschuwing: 
Gebruik niet als u zwanger bent of gevoelig voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil). Vitis Vinefera (Grapeseed Oil). Helianthus Annus (Sunflower Oil). Potentised Citrine Crystal D200 in Citrus Paradisi (Grapefruit Oil). Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Citrine Crystal D400 in Citrus Limonum (Lemon Oil). Potentised Citrine Crystal D1000 in Citrus Medica (Lime Oil). Naturally occurring Limonene, Linalool, Citral, Geraniol and Citronellol.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »