Citrine Crystal Aura Spray 50ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

Zonnevlecht Chakra/Vreugde en overvloed
Citrien

Grapefruit olie met citroen en limoen.

Affirmation: "I am abundant in everything I ask for. I receive with gratitude."

Een hoogwaardige mix van Grapefruit, citroen en limoen oliën, samen met gepotentiëerde Citrien kristallen culmineert deze vreugde en overvloed aura spray de Zonnevlecht Chakra in evenwicht te brengen.

Houd in uw handtas, huis of werkruimte voor een onmiddellijke verlichting en de herinnering te houden die vrolijke en positieve gedachten

 
Aromatherapie:
Grapefruit olie heeft een verfrissende en verheffend invloed op ons lichaam. Het helpt bij depressieve gedachten en moedigt optimisme voor het leven.

Crystal:
Citrien wordt gebruikt om de chakra's te reinigen en terugbrengen van enthousiasme en creativiteit voor het leven. Het is de kristal voor overvloed bij het aantrekken van de welvaart op alle niveaus van ons wezen.

Chakra:
De Zonnevlecht Chakra, gelegen tussen de onderkant van de ribbenkast en de navel, begeleidt u door het leven door het creëren van een sterk gevoel van eigenwaarde. Het vermogen om verandering te brengen in je leven en in de wereld komt voort uit deze Chakra.

Goed schudden. Spray zachtjes rond uw aura of omgeving, herhaal de affirmatie. Spuit niet op gepolijste oppervlakken.

Ingredients:
Distilled water. Alcohol as preservative. Homeopathic Potentised Citrine Crystal D200 in Citrus Paradisi (Grapefruit Oil). Potenised Citrine Crystal D400 in Citrus Limonum (Lemon Oil). Potensied Citrine Crystal D1000 in Citrus Medica (Lime Oil).

Elke spray komt in een 50ml glazen fles.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »