Carnelian Crystal Natural Perfume Rollette 10ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

Sacraal Chakra/Vrijheid en creativiteit
Carneool

Sweet Orange olie, wierook en Palmarosa.

Affirmation: "I unleash fun and creativity from within me now."

Onze natuurlijke parfum roller bevat een krachtige combinatie van Sweet Orange en gepotentiëerde Carneool kristal, onworpen voor vrijheid en creativiteit. Het brengt de Sacraal chakra in evenwicht.

Het natuurlijke geconcentreerde aromatherapie van Sweet Orange, wierook en Palmarosa. Abrikoos oliën hydrateert de huid met natuurlijke antibacteriële en anti-oxidanten om de PH evenwicht in de huid te herstellen. Boordevol vitamine A, B, E, mineralen en gepotentiëerde Carneool kristallen.

Rol over uw pols en wrijf ze tegen elkaar om de ingrediënten te activeren. Houd hem heel de dag bij u, verfris en herstel uw lichaam, geest en ziel door de affirmatie te herhalen terwijl u de aroma's diep inademt.

Aromatherapie:
Sinaasappelolie is zo verheffend en vrolijk, het staat bekend als de 'Smiley olie'. Het is verfrissend en warm, Het breng ons innerlijke licht terug in ons leven en stimuleert plezier en geluk.

Kristal:
Carneool is het kristal voor motivatie en creativiteit. Het helpt ons in het nu te zijn in het huidige moment, bevordert vitaliteit.

Chakra:
 De Sacraal chakra is gebaseerd op stroming en verandering, gelegen aan de onderbuik. Wanneer de Sacraal chakra in balans is, stromen gevoelens gemakkelijk samen met passie en vitaliteit.

Alle natuurlijke parfums komen in mooie 10ml gekleurde glazen flessen met een roller top.

Ingredients:
Natural Ingredients: Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Potentised Carnelian Crystal D200 in Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange Oil). Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Carnelian Crystal D 400 in Boswelia Carterii (Frankincense Oil). Potentised Carnelian Crystal D1000 in Cymbopogon Martini (Palmarosa Oil). Naturally occurring possible allergens: Geranoil, Limonene, Linalool, citral, Farnesol.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, als u borstvoeding geeft of als u gevoelig bent voor 1 van de ingrediënten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »