Carnelian Crystal Essential Oil Blend

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Sacraal Chakra/Vrijheid & Creativiteit
Carneool
Sweet Orange olie

Affirmation: "I unleash fun and creativity from within me now."

Etherische olie mix van Sweet Orange met wierook en Palmarosa samen met Carneool is volledig natuurlijk en organisch en zal elk huis prachtig parfumeren. Bevat een krachtige combinatie van zoete sinaasappelolie en Carneool, ontworpen voor vrijheid en creativiteit, en helpt om de Sacrale Chakra opnieuw in balans te brengen.

Aromatherapie:
Sinaasappelolie is zo verheffend en vrolijk, het staat bekend als de 'Smiley olie'. Het is verfrissend en warm, Het breng ons innerlijke licht terug in ons leven en stimuleert plezier en geluk.

Kristal:
Carneool is het kristal voor motivatie en creativiteit. Het helpt ons in het nu te zijn in het huidige moment, bevordert vitaliteit.

Chakra:
De Sacraal chakra is gebaseerd op stroming en verandering, gelegen aan de onderbuik. Wanneer de Sacraal chakra in balans is, stromen gevoelens gemakkelijk samen met passie en vitaliteit.

Gebruik:
Gebruik zowel om uw eigen massage-mixen te maken of met een oliebrander.
Verdun altijd aromatherapieoliën met een dragerolie van 1-3 druppels in 10 ml olie. Of gebruik een paar druppels water in de oliebrander, laat deze niet onbeheerd achter. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, de borst voeding geeft of allergisch bent voor een van de ingrediënten.


Ingrediënten:
Helianthus Annus* (Sunflower Oil), Potentised Carnelian Crystal in Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange Oil). Potentised Carnelian Crystal in Boswelia Carterii (Frankincense Oil). Potentised Carnelian Crystal in Cymbopogon Martini (Palmarosa Oil). Naturally occurring possible allergens: Geranoil, Limonene, Linalool, Citral, Farnesol.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »