Carnelian Crystal Aura Spray 50ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Sacraal Chakra/Vrijheid en creativiteit
Carneool

Sweet Orange olie, wierook en Palmarosa.

Affirmation: "I unleash fun and creativity from within me now."

Een hoogwaardige mix van Sweet Orange, wierook en Palmarosa olie, samen met gepotentiëerde Carneool Crystal culmineert deze vrijheid en creativiteit aura spray om de Sacraal Chakra in evenwicht te brengen.

Houd in uw handtas, huis of werkruimte voor een onmiddellijke verhoging en de herinnering te houden aan die vrolijke en positieve 


Aromatherapie:
Sinaasappelolie is zo verheffend en vrolijk, het staat bekend als de 'Smiley olie'. Het is verfrissend en warm, Het breng ons innerlijke licht terug in ons leven en stimuleert plezier en geluk.

Kristal:
Carneool is het kristal voor motivatie en creativiteit. Het helpt ons in het nu te zijn in het huidige moment, bevordert vitaliteit.

Chakra:
De Sacraal chakra is gebaseerd op strooming en verandering, gelegen aan de onderbuik. Wanneer de Sacraal chakra gezond is, stromen gevoelens gemakkelijk samen met passie en vitaliteit.

Goed schudden. Spray Zachtjes rond uw aura of omgeving, herhaal de affirmatie. Spuit niet op gepolijste oppervlakken.

Ingredients:
Spring water, Alcohol as preservative. Potentised Carnelian Crystal in Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange Oil). Potentised Carnelian Crystal in Boswelia Carterii (Frankincense Oil). Potentised Carnelian Crystal in Cymbopogon Martini (Palmarosa Oil).


Elke spray komt in een 50ml glazen fles.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »