Aquamarine Crystal Natural Perfume Rollette 10ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Keelchakra/Waarheid en integriteit
Aquamarijn

Neroli olie

Affirmation: "I speak my truth with courage and integrity."

Onze natuurlijke parfum roller bevat een krachtige combinatie van Neroli olie en gepotentiëerde Aquamarijn kristallen, voor Waarheid en Integriteit, Het brengt de Keel Chakra in evenwicht.

Het natuurlijke geconcentreerde aromatherapie van Neroli, Lavendel, Pettigrain, Wierrook, Zwarte peper en abrikoos oliën hydrateert de huid met natuurlijke antibacteriële en anti-oxidanten om de PH evenwicht in de huid te herstellen. Boordevol vitamine A, B, E, mineralen en gepotentiëerde Aquamarijn kristallen.

Rol over uw pols en wrijf ze tegen elkaar om de ingrediënten te activeren. Houd hem heel de dag bij u, verfris en herstel uw lichaam, geest en ziel door de affirmatie te herhalen terwijl u de aroma's diep inademt.

Aromatherapie: 
Neroli olie helpt overwinnen van angst en luistert naar onze innerlijke wijsheid. Het kalmeert en verzacht de geest en lichaam, waarmee we toegang tot onze kern van waarheid krijgen.

Kristal:
Aquamarijn is de steen van moed. Het wordt verondersteld verheldering te geven bij de geest en blokkering van de gedachten en het stimuleert zelfexpressie. Het helpt duidelijk de Keelchakra door kracht te geven om in je eigen waarheid te spreken en te leven

Chakra:
De Keelchakra is de stem van het lichaam. Als de Keelchakra in evenwicht is, kunnen we onze persoonlijke waarheid in de wereld manifesteren.

Alle natuurlijke parfums komen in mooie 10ml gekleurde glazen flessen met een roller top.

Ingredients:
Natural Ingredients: Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Potentised Aquamarine D200 in Citrus Aurantium (Neroli Oil). Potentised Aquamarine D400 in Lavendula Angustifolia (lavender Oil). Potentised Aquamarine D1000 in Citrus Aurantium (Pettigrain Oil). Boswelia Carterli (Frankincense). Piper Nigrum (Black Pepper Oil) Naturally occurring possible allergens: Linalool, Limonene, coumarin, Geranoil, Citronellol, citral, Eugenol, Farnesol.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, als u borstvoeding geeft of als u gevoelig bent voor 1 van de ingrediënten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »