Aquamarine Crystal Face Serum 30ml (All Skin Types)

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Keel Chakra/Waarheid & Integriteit
Alle huidtypen met Baobab olie, Neroli olie & Aquamarijn

Affirmation: "I speak my truth with courage and integrity."

Deze gezichtsserum is ideaal voor alle huidtypes en bevat een krachtige combinatie van Baobab en Neroli-olie samen met gepotentieerde Aquamarijn, waarvan wordt gezegd dat het helpt bij onze waarheid en integriteit, terwijl het de Keelchakra opnieuw in balans brengt.

Geladen met vitamines, verjongt deze olie de huid door intense hydratatie op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. Baobab olie staat bekend als de "Tree of Life", boordevol antioxidanten, vitamines en omega 3,6 en 9. Het is zeer penetrerend en helpt de huid verzachten en in balans te brengen. Men zegt dat Neroli-olie helpt om angst te overwinnen en te helpen luisteren naar je diepe innerlijke wijsheid. Aquamarijn wordt de 'Steen van Moed' genoemd, om ons te helpen op te staan en de waarheid te spreken. Het keelchakra is de stem van het lichaam. Wanneer de keelchakra in balans is, kunnen we onze persoonlijke waarheid in de wereld brengen.

Gebruik:
Gebruik na het reinigen en vóór het bevochtigen, om ervoor te zorgen dat de huid een voedingsboost krijgt. 'S Morgens en' s avonds aanbrengen. Reinig het gezicht, plaats 1-2 druppels olie op de vingertoppen en masseer de olie voorzichtig in de huid en let daarbij op de probleemgebieden. Laat de vitamines gedurende 5 minuten absorberen. Breng bovenop een moisturizer aan om de natuurlijke huidherstellende eigenschappen van de oliën te verzegelen.

Niet gebruiken als u zwanger bent of gevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Baobab Oil*, Prunus Armeniaca* (Apricot Kernel*). Carthamus Tinctorius (Thistle Oil). Vitis Vinefera* (Grapeseed Oil*). Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Aquamarine D200 in Citrus Aurantium (Neroli Oil). Potentised Aquamarine D400 in Lavendula Angustifolia (lavender Oil). Potentised Aquamarine D1000 in Citrus Aurantium (Pettigrain Oil). Boswelia Carterli (Frankincense).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »