Aquamarine Crystal Essential Oil Blend

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Keel Chakra/Waarheid & integriteit
Aquamarijn

Neroli olie

Affirmation: "I speak my truth with courage and integrity."

Onze etherische oliemix van Neroli met Lavendel, Pettigrain, Wierook en Zwarte peper samen met Aquamarijn is volledig natuurlijk en organisch en zal elk huis prachtig parfumeren. Bevat een krachtige combinatie van Neroli-olie en Aquamarijn, die wordt gebruikt om te helpen met onze waarheid en integriteit, en helpt om de Keelchakra opnieuw in evenwicht te brengen.

Aromatherapie:
Neroli olie helpt overwinnen van angst en luistert naar onze innerlijke wijsheid. Het kalmeert en verzacht de geest en lichaam, waarmee we toegang tot onze kern van waarheid krijgen.

Kristal:
Aquamarijn is de steen van moed. Het wordt verondersteld verheldering te geven bij de geest en blokkering van de gedachten en het stimuleert zelfexpressie. Het helpt duidelijk de Keelchakra door kracht te geven om in je eigen waarheid te spreken en te leven

Chakra:
De Keelchakra is de stem van het lichaam. Als de Keelchakra in evenwicht is, kunnen we onze persoonlijke waarheid in de wereld manifesteren.

Gebruik:
Gebruik zowel om uw eigen massage-mixen te maken of met een oliebrander.
Verdun altijd aromatherapieoliën met een dragerolie van 1-3 druppels in 10 ml olie. Of gebruik een paar druppels water in de oliebrander, laat deze niet onbeheerd achter. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, de borst voeding geeft of allergisch bent voor een van de ingrediënten.

Ingrediënten:
Helianthus Annus* (Sunflower Oil), Potentised Aquamarine Crystal in Citrus Aurantium (Neroli Oil). Potentised Aquamarine Crystal in Lavendula Angustifolia (lavender Oil). Potentised Aquamarine Crystal in Citrus Aurantium (Pettigrain Oil). Boswelia Carterli (Frankincense Oil). Piper Nigrum (Black Pepper Oil). Naturally occurring possible allergens:Linalool, Limonene, coumarin, Geranoil, Citronellol, Citral, Eugenol, Farnesol. *Organic

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »