Aquamarine Crystal Body Oil 100ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Keel Chakra/Waarheid & integriteit 
Aquamarijn

Neroli, Lavendel, wierrook, zwarte peper olie

Affirmation: "I speak my truth with courage and integrity."

Een krachtige combinatie van Neroli-olie en gepotentiëerde Aquamarijn, waarvan wordt gezegd dat het helpt met onze waarheid en integriteit, en helpt bij het in evenwicht brengen van de keelchakra.

Natuurlijke aromatherapie oliën van Neroli, Lavendel, Pettigrain, Wierook en Zwarte peper worden gemengd tot een voedende basis van zoete amandel, vitamine E, druivenpitolie en zonnebloemolie. Geladen met vitaminen, linolzuur en Omega 6 wordt het gemakkelijk door de huid opgenomen. Hoge gehalten aan natuurlijke lecithine zorgen voor een rustgevende basis om te gebruiken als een moisturizer, massage, haar- of badolie. Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als reinigingsmiddel en make-up verwijderaar.

Aromatherapie:
Neroli olie helpt overwinnen van angst en luistert naar onze innerlijke wijsheid. Het kalmeert en verzacht de geest en lichaam, waarmee we toegang tot onze kern van waarheid krijgen.

Kristal:
Aquamarijn is de steen van moed. Het wordt verondersteld verheldering te geven bij de geest en blokkering van de gedachten en het stimuleert zelfexpressie. Het helpt duidelijk de Keelchakra door kracht te geven om in je eigen waarheid te spreken en te leven

Chakra:
De Keelchakra is de stem van het lichaam. Als de Keelchakra in evenwicht is, kunnen we onze persoonlijke waarheid in de wereld manifesteren.

Gebruik:
Masseer zacht in op je haar of huid en herhaal de Affirmatie.
Deze zachte oliën kunnen ook worden gebruikt als moisturizer, massage, haar- of badolie reinigingsmiddel en make-up verwijderaar. 

Waarschuwing: 
Gebruik niet als u zwanger bent of gevoelig voor een van de ingrediënten.

Natural Ingredients: Prunus Dulcis (Sweet Almond Oil). Vitis Vinefera (Grapeseed Oil). Helianthus Annus (Sunflower Oil). Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Aquamarine Crystal D200 in Citrus Aurantium (Neroli Oil). Potentised Aquamarine Crystal D400 in Lavendula Angustifolia (Lavender Oil). Potentised Aquamarine Crystal D1000 in Citrus Aurantium (Pettigrain Oil). Boswelia Carterli (Frankincense Oil). Piper Nigrum (Black Pepper Oil). Naturally occurring Linalool, Limonene, Famesol, Geraniol, Citral and Coumarin.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »