Aquamarine Crystal Aura Spray 50ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Keelchakra/Waarheid en integriteit
Aquamarijn

Neroli olie lavendel, Pettigrain, wierook en zwarte peper.

Affirmation: "I speak my truth with courage and integrity."

Een hoogwaardige mix van Neroli, lavendel, Pettigrain, wierook en zwarte peper oliën, samen met gepotentiëerde Aquamarine Crystal culmineert deze waarheid en integriteit aura spray te helpen de Keelchakra in evenwicht te brengen.

Houd in uw handtas, huis of werkruimte voor een onmiddellijke verhoging en de herinnering te houden van gedachten die vrolijk en positief zijn

Aromatherapie:
Neroli olie helpt overwinnen van angst en luistert naar onze innerlijke wijsheid. Het kalmeert en verzacht de geest en lichaam, waarmee we toegang tot onze kern van waarheid krijgen.

Kristal:
Aquamarijn is de steen van moed. Het wordt verondersteld verheldering te geven bij de geest en blokkering van de gedachten en het stimuleert zelfexpressie. Het helpt duidelijk de Keelchakra door kracht te geven om in je eigen waarheid te spreken en te leven


Chakra:
De Keelchakra is de stem van het lichaam. Als de Keelchakra in evenwicht is, kunnen we onze persoonlijke waarheid in de wereld manifesteren.

Goed schudden. Spray zachtjes rond uw aura of omgeving, herhaal de affirmatie. Spuit niet op gepolijste oppervlakken.

Ingredients:
Spring water. Alcohol as preservative. Potentised Aquamarine Crystal in Citrus Aurantium (Neroli Oil). Potentised Aquamarine Crystal in Lavendula Angustifolia (lavender Oil). Potentised Aquamarine Crystal in Citrus Aurantium (Pettigrain Oil). Boswelia Carterli (Frankincense Oil). Piper Nigrum (Black Pepper)

Elke spray komt in een 50ml glazen fles.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »