Amethyst Crystal Natural Perfume Rollette 10ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Kruinchakra/Rust en wijsheid
Amethist
Lavendel olie en Grenaium en Neroil.

Affirmation: "My thoughts create reality. I connect to my highest wisdom and manifest a peaceful, calm world."

Onze natuurlijke parfum roller bevat een krachtige combinatie van Lavendel olie en gepotentiëerde Amethist kristallen, voor Rust en Wijsheid, Het brengt de Kruin Chakra in evenwicht.

Het natuurlijke geconcentreerde aromatherapie van Lavendel, Geranium, Neroli en abrikoos oliën hydrateert de huid met natuurlijke antibacteriële en anti-oxidanten om de PH evenwicht in de huid te herstellen. Boordevol vitamine A, B, E, mineralen en gepotentiëerde Amethist kristallen.

Rol over uw pols en wrijf ze tegen elkaar om de ingrediënten te activeren. Houd hem heel de dag bij u, verfris en herstel uw lichaam, geest en ziel door de affirmatie te herhalen terwijl u de aroma's diep inademt.

Aromatherapie:
De natuurlijke genezing en de kalmerende kwaliteiten van lavendelolie wordt al eeuwenlang gekoesterd.

Kristal:
Amethist kristal wordt gebruikt voor kalmering & bescherming. Amethist heeft een hoge spirituele vibratie, waarvan wordt gezegd dat het ons verbind met onze universele wijsheid.

Chakra:
De kruinchakra is gelegen op de top van het hoofd, de kruinchakra is het punt waar de geest zijn energie door het hele lichaam verspreid.

Alle natuurlijke parfums komen in mooie 10ml gekleurde glazen flessen met een roller top.

Ingredients:
Natural Ingredients: Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Amethyst Crystal D200 in Lavandula Angustifolia (French Lavender Oil). Potentised Amethyst Crystal D 400 in Pelargonium Graveolens (Geranium Oil), Potentised Amethyst Crystal D1000 in Citrus Aurantium (Neroli Oil). Naturally occurring possible allergens: Citronellol, Limonene, Linalool, Geranoil, Farnesol, citral).

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, als u borstvoeding geeft of als u gevoelig bent voor 1 van de ingrediënten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »