Amethyst Crystal Essential Oil Blend

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Kruinchakra/Rust & wijsheid
Amethist
Lavendel, Neroli, Geranium olie

Affirmation: "My thoughts create reality. I connect to my highest wisdom and manifest a peaceful, calm world."

Etherische oliemengeling van Lavender met Geranium en Neroli samen met amethist is volledig natuurlijk en organisch en zal elk huis prachtig parfumeren. Bevat een krachtige combinatie van lavendelolie en gepotentiëerde Amethyst Crystal, die wordt gebruikt om kalmte en wijsheid te helpen, en die helpt bij het in evenwicht brengen van de kruinchakra.

Aromatherapie:
De natuurlijke genezing en de kalmerende kwaliteiten van lavendelolie wordt al eeuwenlang gekoesterd.

Kristal:
Amethist kristal wordt gebruikt voor kalmering & bescherming. Amethist heeft een hoge spirituele vibratie, waarvan wordt gezegd dat het ons verbind met onze universele wijsheid.

Chakra:
De kruinchakra is gelegen op de top van het hoofd, de kruinchakra is het punt waar de geest zijn energie door het hele lichaam verspreid.

Gebruik:
Gebruik zowel om uw eigen massage-mixen te maken of met een oliebrander.
Verdun altijd aromatherapieoliën met een dragerolie van 1-3 druppels in 10 ml olie. Of gebruik een paar druppels water in de oliebrander, laat deze niet onbeheerd achter. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, de borst voeding geeft of allergisch bent voor een van de ingrediënten.


Ingrediënten:
Helianthus Annus* (Sunflower Oil), Potentised Amethyst Crystal in Lavandula Angustifolia (Lavender Oil). Potentised Amethyst Crystal in Pelargonium Graveolens (Geranium Oil). Potentised Amethyst Crystal in Citrus Aurantium (Neroli Oil). Naturally occurring possible allergens:Citronellol, Limonene, Linalool, Geranoil, Farnesol, Citral. *Organic

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »